Pagina's

donderdag 14 februari 2013

Welkom nieuwe kleuters!

Vrijdag mochten we een nieuw kindje verwelkomen in onze klas. Haar naam is Amelie. Amelie komt van een andere school en zal vanaf nu in ons klasje spelen en werken. Maandag mochten we nog eens 5 nieuwe kleuters verwelkomen in onze klas. De kleuters komen uit de klas van juf Greet en juf Heleen en zullen vanaf nu in ons klasje spelen en werken. De kleuters mochten reeds een symbooltje kiezen, de klas verkennen, kennis maken met mij en de kleuters,... De kleuters voelen zich al goed thuis in ons klasje en beleven veel plezier. Welkom Amelie, Cazim, Anna, Marjolein, Nayeli en Lore! (voortaan bestaat ons klasje uit 25 kleuters). Enkele sfeerfoto's:


Hiep, hiep hoera voor Amelie!

Woensdag 06 februari werd Amelie 4 jaar. We vierden dit in de klas en smulden van de lekkere cakejes (chocoladecake en amandelcake). Dank voor de cake.

maandag 4 februari 2013

Hiep, hiep hoera voor Mathieu!

Dinsdag 29 januari werd Mathieu 4 jaar. We vierden dit in de klas, smulden van de heerlijke frangipane en cakejes en dronken lekkere chocomelk. Dank voor de frangipane, de cakejes en de chocomelk.

zaterdag 2 februari 2013

Woensdag 06 februari 2013: GEEN SCHOOL !!!

Woensdag 06 februari 2013 is er een pedagogische werkdag. Er is GEEN school!!! Enkel meneer de directeur, de juffen en de meesters moeten naar school).